vad har hänt?

hehe.. vad har jag att skylla på? antagliegen iget. Jag syftar ju såklart på min bloggning. Den suger och det är jag medveten om.. Men jag sitter typ aldrig vid datan längre och bara att klicka in på blogg.se sidan känns jobbigt, hahaha. Därför har jag en tanke att sluta blogga, vad tycker ni om det?
 

Vad har hänt annars då? Jo jag har praoat i två veckor på två olika klädbutiker den första veckan sööööööög för där fanns inget att göra men denna sista veckan var jag på en märkesoutlet och det var grymt roligt. Efter att ha varit en vecka på den här märkes butiken fick jag lite saker och såklar valde jag det jag kikat in under veckan. Så här har ni en bild på sakerna jag fått sen min prao.
 
 
 
                                                                                  

NEW IN ♥

Lite nytt som har bosatt sig i min garderob nu på den senaste tiden. Mycket nöjd med allt då jag vet hur jag vill matcha allt oxå. Vet att min uppdatering inte är bra med det finns ingen lust till det nu.. Kram 
 

TÄVLING HOS ANDREA HEDERSTET

Gå in på hennes blogg för att vara med och tävla om en DW klocka! 
http://andreaviktoria.blogg.se/

JAG SUGER

Haha, jag uppdaterar ju inget nu förtiden. Men det kan bero på att jag börjat plugga som ett as,mår dåligt på morgonen hela tiden, har roligare saker för mig, har blogg tork och blir bara illamående jag tänker på att blogga.. haha oftast!! Men vadhar hänt? Jo jag har varit i skolan, skrivit ett prov igår, fick tillbaka det idag och jag klara det. Ikväll ska jag även plugga tills ett rätt stort prob jag ska skriva imorgon och ett kart prov.
 
Har även glömt att berätta att jag går på "semester" om 1 dag ska proa i 2 veckor ska bli jätte skönt att komma ifrån skolan och få göra det jag älskar.. stå i butiker. Jag ska även imorgon handla en present, kolla om jag hittar nya träningskläder och försöka hinna med att träna. Sen på lördag ska jag först träffa Alice en stund, sen på kvällen ska jag på fest till en kompis sen sover Elina över här. Dagen efter ska jag på kalasfirande till morfar. Så min helg är rätt uppspäckad.
Annars rullar livet på! Fått ett par dåliga besked här och där om olika saker, vissa är offatbara och vissa måste jag smälta. Igår var jag även med två tjejkompisar och lunschade på sibylla och vi fick även sticka hem 2 timar tidigare, vilket gillades enormt!!
Ska nog även nästa helg träffa 2 kanske 3 par killkompisar, sen blir det lungt! Har inget mer att säg inprincip så jag avsluar inlägget här med två stycken mobilbilder som har hammant på insagram. 
 
 

DAGENS OUTFIT

Bar denna thirten idag med svarta jeans, en grå hoodtröja, skinnjacka och vita convers. Enkelt men snyggt. Sitter och tog en liten plugg paus nu ska börja igen om 10 minuter. Men jag LOVAR att det kommer upp fler inlägg idag för att liva upp bloggen lite, kram
 

Tankarna snurrar flera varv i huvudet

Herregud jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Jag har fått reda på 2 dåliga saker och typ har 44 stycken tankar kring en person. Hur är det möjligt ens? Dom två dåliga sakerna är offatbara, vilket handlar om mina bästa vänner. Dock är det lite bra för henne oxå men inte för mig. Dock ska jag inte vara ego och tänka bara på mig själv. Men ändå! Och den andra saken är bara så sjuk, eller jag kan inte snacka med nån iheller om det. Eller det finns en. Men jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre iheller. Sen kommer kännslan när du hatar din kropp, är osäker på dig själv osv. Jag har typ slutat äta oxå. Man bara.. nä men kan det bli bättre. Aja jag ska inte klaga vissa har det absolut värre. Dock känn det som att jag har det värts i hela världen nu. Ochjag har en förmåga att sätta på deep musik när jag är som mins glad. Smidigt Moa hahah!
 
 

FREDAG

Hejsan! Jag vet att min uppdatering suger men det har hänt mycket bra och dåligt. Vad har hänt undertiden? Jo igår skrev jag spanska prov, gick åt helvete!! Hade senare utvecklingsamtal gick si sådär.. Införde nya regeler i hemmet, plugga 2 timmar om dagen utan mobil under den tiden plus att läsa innan jag går och lägger mig. Inte dom trevligaste reglerna om du frågar mig. Idag vaknade jag och mådde super dåligt vilket jag gjort dom senate 3 dagarna. Men idagefter skolan så kom jag hem och kollade på tv osv. Imorgon ska jag träffa johanna och fixa lite saker! Uppdaterar mer då..

PLUGGAT

Ja i hela 2,5 timmar svin jobbigt men lärt mig en del iallafall. Imorgon har jag utveckligsamtal vilket jag hatar för min skola går bajs nu..Men annars imorgon ska jag hem och städa sånt tråkigt sen ska jag till borgeby och fixa lite saker osv. Nu ikväll har jag inte gjort mer än att plugga, lagat mat och typ snackat med en kompis! Orkar inte skriva mer eftersom det bara finns massa spanska i mitt huvud.. så ska snacka med min kompanjor lite till sen säger vi godnatt och jag släcker lampan och somnar. Kram
 
Här har ni en bild på dagens oxå:
 
 

FRÅGA

Kan du inte lägga upp en bil på ditt rum? :)
 
Jag har redan gjort det och inlägget ligger i kategorin foton så kolla där jag pallar inte ta nya foton osv. 
 
 

BREAKFAST ♥

Dagens frulle bestod av en avokado, en smothie och lite te! Medans jag åt min frukost kollade jag på en film som jag velat kolla på jätte länge, In too the blue! Super bra är den. Efter att jag sett färdigt filmen så fixade jag lite här hemma sen gick jag ut på en PW i en timme typ, härligt!! Ikväll har jag inga planer mer än att plugga och plugga lite till. Har inte mer att säga så avslutar inläggaet här!
 

Lund med Ebbis

Hejsan! Idag vaknade jag vid halv 11 tiden och då käkade jag frukost och sen fixade jag mig. Vid 12 hämtade vi upp Ebba och sen åkte jag, Wilma och mamma till The hillz, dom hade jätte fina saker och ett halsband jag skulle kunna dö för men jag hade inte pengarna til det så jag ska handla när har har råd. Sen körde mamma mig och Ebba till Nova där vi gick och kollade litegran. Hittade ett par byxor som jag aldrig tesade i affären så när jag kom hem var dom skit fula på mig, vida nertil....blä. Så ska lämna tillbaka dom snart! Kom hem för ca 1,5 timme sen och har inte gjort mer än att plugg och städa rummet!
 
Imorgon är det även min sista lov dag och jag har inga planer vilket är rätt så skönt. Ska fixa lite hemma innan mamma ska ha tjejmiddag osv. Sen ska jag nog träna på gymmet eller så ska jag ut och springa inte bestämt mig än! Men annars blir det lungt. Nu är jag även färdigpluggad för idag så ska nu njuta dom sista "timmarna" av mitt lov. Senare ikväll blir det tv mys med la familia med massa serier vi missat igår. 
 
Snygg instagram bild: följ mig moagyllander
 
 

RSS 2.0