MÅNDAG


∙∙∙∙∙


Sjukling!

Ja idag är jag sjuk! Vaknade klockan halv 5 av att jag knappt kunde andas och att min hals var helt svullen.. Mamam kom sedan och väkte mig klockan 7 och då bestämde vi att jag skulle stanna hemma idag. och nej det har inte blivt bättre här inte gjort nått mer än att suttit i soffan och kollat tv, ska försöka vila lite snart. Blir ingen träning för mig idag, åhhh jag som ville!! aja får ta igen det sen.. nu ska jag sova, puss hej 
 

TISDAGS OUTFIT

suddiga bilder..byte till svara byxor sen
görna byxor- vila, tröja- hm, skor- skopunkten

SKÖNHETS FRÅGOR!!

På morgonen när du fixar dig vad bryr du dig mest om då smink, hår, kläder? 

Ja jag tror det är typ allt elle mitt hår försöker jag lägga ner tid på men somsagt bryr mig ganska mycket hur jag ser ut, hahah!
 
Vilken parfym använder du?
 
Jag använder inte bara en utan jag har tyo 20 olika, delar en del med mamma med. Men dom jag använde mest är ralph lauren och marc jacobs tycker dom luktar helt sjukkkkkkt gott. Jag gillar lite mer kvinnliga dofter eller vad man ska säga..
 
Dessa är mina favoriter:
Några andra som jag också brukar använda:
 
vilket hårspray kan du rekomendera?

Ett som jag verkligen tycker är bra är detta som gör så att håret inte blir stelt utan håret blir bara mer slätt påmhåret och det luktar underbart, typ somrigt!
 
Nu till somamren hur gör du för att behålla brännan?

jag smörger alltid in mig efer att jag ducshat, och inte med vilken body butter som helst utan en med massa näring och denna är sån man ska ta efter man har solat eller har varit typ i solen en dag. Denna lukat lime tror jag inte så dyr iheller tycker jag. Super bra tycker jag!
Använder du concealer och faundation vaje dag?
 
Nej det gör jag inte, men oftast. Min hy är liksom inte som en barbie hud hos mig så det brukar va nått jag använder. Såfall vill jag inte ha nån som är för fet utan ganska mild och lätt!!

TISDAG

Hejsan! Allt bra? Med mig är det super. Allt rullar på jag tränar, går i mögskolan och tar det lungt! Skolan idag gick långsamt efter det hämtade mamma mig och se åt jag lite mellis, stack dess och tränade ett pass åkte sedan hem och färgade håret och nu ska jag sova, puss hej


INSTAGRAM


TÄVLING

Här kan ni var med i en tävling och tävla om en danielwelligton klocka. Jag är med på denna tjejens blogg, tycker ni också ska vara med och tävla om den. 
 

Om ni vill vara med så finns hennes blogg här http://biancasss.blogg.se/ gå sedan in och gilla daniel Welligton facebooks sida och gilla dom, sedan ska ni gå in på daniel Welligtons sida http://www.danielwellington.se/ och kolla viklen klocka du vill ha, kopiera webbadresen och skriv sedan i hennes blogg att du vill vinna en klocka. Denna klockan vill jag ha!
 
 
 

datan funkar ej

ja vill bara säga att min dator inte funkar för att det har blivit en konstig inställning på min data aja det fixar jag på måndag. Sitter just nu på släcktkalas och har det helt okej. Imorgon vid tolv drar jag och tränar se hem och ta det Lugnt, onödigt inlägg men ville bara säga att jag inte kommer uppdatera förens på måndag så ville bara säga det ifall ni undrar varför jag inte uppdaterat!


WANTED

Här har jag hittat någta snygga kläder jag gärna vill ha! Tänkte ge en outfits till varje plagg nu.
 
          Västen: Till denna kan man ha en vit stickad tröja, mörka jeans och ett par converse, uppsatt hår i en lös      
          toffs och sen massa snygga smycken.
         
          Skorna: Vita byxor, svart blus och en pälsväst, plattat hår och sedan en silver klocka.
 
 
           MIlitässjal: Svarta jeans, beige blus och en skinjaka.

dagens moa

Hejsan alla! Här ovanför har ni dagens, belv en vit blus, svarta jeans och smycken. Gick upp tidigare idag oxå för att jag skulle locka håret, blev ändå rätt så fint tyckte jag... Ikväll blir det träning har precis städat hela huset och fått lite money, behövdes!! NI ska jag käka ha det super bra sötisar, kramar 


ONSDAG

Hej sötisar! idag är det onsdag. Skola gick bra efer det hängde jag med hem till Ebba och käkade pannkakor med massa goda tillbehör. Efter det bestämde vi oss för att fotta! Dock fasnade jag inte på en endaste.Kom sedan hem och då mådde jag inte bra så jag skippade träningen idag, ångest!!! Nu ska jag kolla mästerkoken och ta det lungt rästen av denna kvällen och imorgon blir det träning och städning i hela huset, jippi NOT!!, puss 
 

EN FILM JAG VILL VERKLIGEN SE

 
 

VAD VILL NI SE??

Hallå snyggingar, tänkte bara säga att min uppdatering kanske inte kommer var super under veckan för typ när kan kommer hem från skolan pallar man typ inte uppdatera sen gör man oftast inte det på kvällern iheller så ni inte tror att jag dött!
 

Okej! Nu tänkte jag fråga er vad ni vill se mer i bloggen. Ni kan skriva en komentar,skicka på fb osv osv. Alla sätt är lika bra på, vill ni hs tips, outfits, sanningar, svar, mat bilder m.m Ja ni vet bara att skriva vad ni önskar. Jag lägger gärna upp lite mer saker ni önskar.
 
Nu idag efter ksolan kom Ebba hem med mig. Vi föttade lie bilder till henne, käkade, och sen hängde vi med mamma till maxi för att kolla lite jobb här och var! Dock har vi nångra bra och dåliga resultat på lite olika ställern.. Men det ska nog lösa sig. Vi kom sedan hem, till mig dä det serverades biffar med mos och grönsaker. HAHA jag satte mig sedan och spelade barbie spel medan Ebba fixade med sin blogg. Efter det blev det att filma ett skolprojekt som sak vara inne imorgon, och det gick bra! Nu ska moa natta sig, puss
 
Tänk detta tillsammans med ett par mörka jeans, vit blus och ett par brun boots och sen en snygg jacka över det, dööööör. GUD GE MIG PENGAR NUUUU!
 

15 sanningar..

Ketchup är nått av det vidrigaste jag vet!!

på torsdag färgar jag mitt hår mörkare!
 
FUCK att det har börjat snöa, vill ju ha vår!!!!
 

Jag har börjat spela barbie spel, HAHAH!
 
Jag tycker kameler är riktigt gulliga..typisk mig
 

Jag ska nog lägga upp en sminkvideo eller nått om ett litet tag, vill ni det?
 
Jag bytar skal varje dag till min mobil har alltif till mina kläder så att det ska matcha
 

När nått är jobbigt kliar det under mina armhålor, inte normat...
 
 
Jag har börjat älska apelsiner
 

Att bli försenad till skolan får mig att bli typ sjukt nervös
 
Jag ska börja med en ny ansiktserie vet dock inte vilken! några bra förslag?
 

Jag behöver verkligen ett extra arbete.
 
Jag deltar nästan aldrig i bloggtävligar

VILL HA SOMMAR NUUUUUUUUUUUUU!
 
Hanky dory kläder, så snyggggggt!
 
 

Q&A

Dragit lite frågor från olika bloggar osv, tänkte att jag ska svara på dom! 
 

Vad vill du bli när du blir stor?- Jag vill antigen bli frisör eller skådespelerska! tycker det verkar sjukt kul med båda men det är typ ett år kvar tills jag ska välja så jag chillar rätt mycket med skolan, vilket inte är så bra alltid, haha! men har lovat mig själv att ta tag i skolan mer denna terminen.
 
Lägger du mycket pengar på kläder och mat?- Hahah om jag gör mest mat, eller nej asså jag får ju mit barnbidrag var månad, så typ 300-400 går till mat oftast. käkar mycket resturang eller snabbmat med tjejerna. Me ja jag handlar oftast mycket kläde i månaden kan typ alldrig spara!! 
 
Vad tycker du om Odd Molly kläde?- JAG ÄLSKAR DOM!! finns typ inget mer att säg, jag tycker dom är super fina väldigt tjejiga vilket jag tycker vi bör öka i Sverige, hahah typiskt mig.
 
Har du bott nån annan stans än där du bor nu?- Typ i lund när jag kom till men inte annars.. tror jag.
 
Vad ska du göra på sportlovet?- skulle igentligen till Stöten med massa kompisar, men jag hoppade av. Och fråga mig inte varför.. eller det var nog för att jag skulle betala en del själv vilket skulle inebära att jag inte hade kunnat köpa nått på typ 4 månader vilket jag inte hade klarat av över huvud taget, haha! Sen har jag alldig stått på ett par skidor så jag känner att det skulle bli lite bambi på hal is. Had sälert haft skit kul men jag skippa det, isället ska jag och en kompis vaaar hemma här! typ gå på resturang, shoppa, kolla bio osv. Mamma har även tagit ledigt 2 dagar så det blir väl antagligen lite shopping där med och massa mys och cilling..
 
Vad har du för mobil?- iphone 4 
 
Bryr du dig mycket var du har på dig & hur du ser ut?- haha ja typ alla mina kompisar säger att jag är sån.. och det är jag kan jag själv erkänna! Jag typ väljer alltid kläder dagen innan provar oftast det oxå, haha! nä men jag är typ väldigt noga vad jagr har på mig och hur jag ser ut. 

MÅNDAG

 
tröja-cubus / västa- gina /svarta jeans- dr. denimi + smycken 

SVENSK DEPP LÅT

 
 

SÖNDAG

haha jag har kommit på att jag skriver mina rubriker med stora bokstäver alltid...hahah! Just nu sitter jag med en ansiktsmask i huvet och ska snart skälja bort den. På tisdag färgar jag även mitt hår lite. Jaja idag har jag och johanna varit ute och tagit bilder, blev typ ingen jag fastnade på, hahah standar! Dock gjorde johanna det på alla. Ikväll blev det söndagsstek och till efterätt blev det äppel paj, mums! Nu ska jag tvätta va min ansiktsmasken i huvet sen göra mig redo för en film och sen lägga mig så jag pallar solan imorgon, puss hej 
 
 
hade ingen annan bild :(

2012- musikåret

 
 
 

DAGENS MOA ♡

Svarta jeans, vit blus, boots, sjal, vårjacka  

LÖRDAGSMYS


NYTT

Så ja! nu ser ni.. jag har äntligen en ny header och desigen, ÄNTLIGEN! ja jag vet att jag har typ härmat bianca gonzales header men tyckte den var så snygg så vara bara tvungen..hahahah!
 

Idag vid tio tiden var jag på tolvåker och tränade ett pass, kom hem då jag sedna käkade frukost och tog det lungt fam till klockan halv 4. Hoppade in i duchsen och gjorde mig fräch stack sedan till Johanna. Vi tog det bara chill först sedan fixade vi med min blogg osv. Blev riktigt nöjd. Nu har vi presic käkat och ska snart slägga i oss massa onyttigheter..haha! Uppdaterar mer imrgon, puss

FREDAG

Efter skolan idag drog jag hem och fixade om mig lite, sen åkte jag till center syd där jag mötte Ebba! Vi gick och shoppade lite handlade en jeansväst och en vit blus, pallar inte lägga upp bild så skiter i det. Berättar palner för imorgon senare eller imorgon.. Nu ska jag krypa ner i sängen med lite gottis, puss hej 

TRÄNINGGGG

Vid halv 8 stack jag till gymmet med johanna, gick faktisk riktigt bra. Har bestämt att jag ni 2 veckor framåt ska köra bar kondition! Så jag får upp den och sen att jag tappar lite i vikt. Sen börjar jag med att gymma med tyngder osv. Så bygger jag upp den då som jag vill ha den. Nu ska jag sova och imorgon är det fredag, weeeeeiii!!
Ps. Mobilonlägg


MIN FRUKOST

här kommer lite bilder och recept på min morgon smothies jag brukar dricka eller jag brukar inte ha nån speciell utan jag försöker variera mig lite. Men jag brukar ta banan eller hallon dom är mina favoriter. Jag föröker inte iheller ta så mycket socker utan fokuserar på frukten, detta är nått som gör så att jag håller mig mätt en lång stund innan jag ska äta lunch i skolan. kan verkligen rekomendera att dricka nått sånthär på morgonen och det är ju sååå jätt att göra tar max 5 min.
 
Banansmothie:

2dl fil
1 banan
lite honung 
1 matsked mjölk
 
Sedan bara mixar du ihop det till en  flytande röra, och sen drick och njut!
 
 
Hallonsmothie:
 

2 dl fil
1,5 dl hallon
lite vaniljsocker 
och lite mjölk
 
 
Sedan bara mixar du ihop det till en  flytande röra, och sen drick och njut!
 
 
Recept: Smoothie med banan, frukt och bär
 
 

Första skoldagen

Hej hallå! Idag var det första skoldagen för mig, vilket var helt sjukt att dessa 3 veckor redan är borta, hahha och det är ju bara 6 veckor till nästa lov. Men igår när jag skulle sommna då?? Helt sjukt det gick inte jag vred mig och snurra runt och gick upp på toa osv osv. men vid halv 1-1 somnade jag. Imorse när jag vaknade var jag som en död pingvin..kunde inte gå upp överhuve taget. Men efter en stund stog jag i ducshen med varmt rinnande vatten över huvet.. Gick sedan och gjorde mig en smothie, mums. Var sedan i skolan till klockan 3 då jag sedan srog till ett café för att ficka med mina girls, myyys! har precis kommit hem nästan eller ja för en halvtimme sedan och ligger nu i sängen på väntan av lite mat som ska bli klar. Ikväll blir det träning med mamma! Men hör av mig imorgon, puss

jalla jalla

Imorgon börjar skolan vilket jag typ vill bara spyr över.. hahah! Och idag var det ju inte en sån dag man gjorde nått speciellt utan jag vaknade vi 10 tiden, då gjorde jag mig en smothie med smak av banan, mums. Kollade även på en film och sen bestämde jag mig för att hoppa in i ducshen och köra mig fräch. Satte på mig mjukiskläder sen och lagade lite lunch till mig. satte mig sedan vid dator och kollade vad som hade hänt i världen den senaste tiden.. Skulle igentiligen träffat kompisar men det blev inte av, aja! Har presic käkat kött med rotfrukter och blir väl att späkka upp mig framför tven ikväll och försöka somna i tid ikväll, önska mig lycka till!! ha det bra, puss haj 
 

låten som aldrig blir dålig

 
 

Sanningar

• jag SKA få en snygg kropp till sommaren.

• vill utomlands nu!!!

• att ha barnbidrag är rätt lätt ändå

• jag dricker smothie varje morgon

• börjar skolan på onsdag, FAN


Restaurang


Godmorgon

 
Börjar dagen med lite näring i magen. Blev lite te med bullar och en smothie, mums! Nu blir det lite film sedan shopping.

today

dagen idag ahr tillbrigats med ebba, efter att vi vaknade drog vi till nova för att kolla på en sak men fann den ej! Efter att vi kommit hem fick vi lite mat i magen och sedan pysslade vi om oss lite (fixade oss) för att det skulle bli foto time. Fasnade på rätt många enligt mig själv, älskar sånt. Mammi kom sedan och hämtade mig då jag sedan direkt började med att fixa mitt rum eftersom att jag har gjort om det, och ja ni ska få en bild på hur det blev sen! Imorgon drar jag till lite inredningsaffärer och kollar böbler och typ kuddar och sånt mycigt till rummet. Puss haj
 

NYÅRSLÖFTEN

börja träna/ få en kropp jag trivs med!

Inte lägga pengarna på massa onödiga saker som mat/godis osv.

inte ha så många hemma kvällar framför datorn utan göra saker med massa kompisar.

Leva livet, YOLO

 

MYS DAG ☆

Dagen idag har varit väldigt lugn och mysig. Vaknade upp i mitt nymålad och renoverade rum. Gick upp och gjorde mig en smothie och la mig i sägen igen och kollade på filmen LOL så bra den är! En riktig tjejfilm. Hoppade sedan in i duschen och gjorde vid mig. Sedan åkte jag och Ebba till borgeby och kolla på lite kläder, men kom inte hem nått!! Nu sitter vi och kollar på tv och tar det lungt! Imorgon sticker vi till Nova och kollar lite, puss


BLOGGINSPO

här har vi en blogg som verkligen ger mig inspiration! Denna blogg drivs av en tjej som heter Bianca hon bloggar om mode, sitt liv och massa mer som är inspiration. Jag läser denna dagligen och är helt fast i den, H E L T S J U K T
så bra den är! Titta in på den!

Dock en iPad bild..


2012

 

Orange outfit

Byxor, dr denimi, tröja bik bok, skärp, filippa k, klocka ur och penn 

NYÅR

Här har ni en bild på hur jag såg ut igår blev väldigt stressigt i slutent men kom iväg ganska bra sen till festen. Vi käkade hemma hos en kompis först sedan drog vi vidare till ne annan tjeje där allt var, var väl helt okej inget speciellt alla var väldigt nere och jag måde inte toppen. Men vi hoppas att 2013 blir bäst.

RSS 2.0