you're so fucking special to me

Att vi slutar skolan om 3 dagar är en tanken jag knappt kan förstå. Denna sommaren vill/ska jag göra så jäkla mycket saker. Ska fan inte bara sitta hemma som nån jävla degklump och bara softa mig med min data. Nä utan gör jag det jag lovar jag kommer slå mig själv.. hahah! 
 

Imorgon ska även vår klass ha nån städdag och sen på lunchen ska vi käka på mc och jag måste även fixa en sak. Sen efter att vi käkat klar, attackerar vi Maxi för att köpa massa godis och sånna onyttigheter och sen drar vi vidare till skolan för att kolla på film. En helt OK dag för mig. Efter skolan drar jag hem till Allan och chillar med henne. På tisag har vi mentorsdag då vi ska dra ner till stranden och vara där och chilla hela dagen, jätte mysigt och sen på onsdag sluat vi!!! 
 

SLUTAR SKOLAN OM 6 DAGAR

Ja rubriken säger det mesta. Och under sommaren.. snälla förvänta er inte mycket uppdatering för jag kommer inte sitta mycket framför datan. Ska göra denna sommaren till den bästa på länge. Pluggar även till min moped så har inte mycket tid till att umgås på iheller men, men! Ha det bra. En pics från fotadagen med mig själv
 

UNDERBAR

 

JAG VILL UPPLEVA DENNA SOMMAREN

- Festa så mycket tills jag tröttnar på det
 
- Sova på stranden utan täcke och kudde med massa kompisar
 
- Sola tills huden får utslag
 
- Köra moped typ hela kvällarna 
 
- Festa tills det blir dag!
 
- Lyssna så mycket på musik tills det blir jobbigt med musik
 
- Få en "sommaromans"
 
- Åka någonstans helt oförberätt
 
- Lära känna massa nya kompisar
 
- Åka på massa roliga äventyr med mina kompisar
 
- Åka på malmöfestivalen alla dagar
 
- Vara uppe en hel dag (24) timmar utan att sova något, och bara göra massa YOLO saker
 
 
 

Jag bara drömmer för mycket!

Hejsan.. det var inte igår jag slängde in ett inlägg. Vad har hänt då? Jo i fredags och lördags var jag i Osby på mopedkurs. Det var mycket rolig och lärorikt.. men lilla Moa som aldrig suttit på en moped gick det ju åt skogen dom första timmarna. Körde ut i skogen hahah! Men sen gick det bättre när vi körde i trafiken. Och igår vid halv 7 tidden mötte jag upp Axel som hängde med mig hem. Vi chillade i nån timme och snackade as mycket. Vi 8 tiden kom Alice hit. Vi snackade, gick en runda i Lödde och lite fler saker. Vid halv 3 gick vi och la oss och vaknade vid 8 tiden av att ingen av oss mådde särsklit bra. Vi gick då ut och upp till mc där vi käkade frulle. Vid 11 tiden drog det hem och jag sommnade i nån timme. Sen fixade jag mig lite och sen tog jag lite bilder. En kort omfattning av mig helg. Har ingen mer att berätta så därför avslutar jag inlägget med en stor kram från mig. Ha det bra!
 
En pics från idag:
 

RSS 2.0