DAGENS MOA


fiesta

Tjena babes! Hur mår ni? Jag mår faktiakt sådär, tänker alldes förmycket.. Men annasr då vad hände i helgen? Min var super. Efter skolan i fredags stack jag hem till Johanna men mina tjejkompisar vi bakade och snacka om allat och alla. Efter det syack jag på en födelsedags fest. Jag var hemma tidigt så jag stack hem till Oliver med 2 andra tjejer. På lördagen stack jag och mamma till Borgeby och skulle kolla kläning men hittade ingen. Vi stack sedn till Center Syd där jag köpte svara jeans, en rosa shorta, en Ralph Loren parfym och en Ralph Loren väska och en ny blus. Sen på kvällen stack jag på först tjejkväll sen blev det fest. Mycket trevligt! Sommnade inte förens halv 5 imorse så var rätt trött idag. Skulle igentligen käka med axel idag men ingen av oss pallade, så jag tränade hemma istälellet med hög musik. Hände inget mer sen typ, ikväll har vi även firat mors dag käkade 3 rätters middag osv.
 
Har typ inget mer att säga. Nästa vecka blir det oxå rätt rolig helg ska nämligen hitta på lite roliga saker med Alice...hahah skrattar när jag tänker på det. Men det ska bli mycket najs!! Även på fredagen och lördagen ska jag till Osby för moped kusrs. Ha det super 
 

SNAPCHAT

Adda mig på snapchat allihopa.Åhh herregud vad det lätt roligt. Men aja moa5 heter jag. Puss och Kram

Torsdag

Shit vilken rolig dag det har varit i skolan idag!! Skrattat sjukt mycket. Aja efter skolan hängde Adelle och Ebba med mig hem vi bakade och snacka massa hela tiden, ha det bra!
 

mina träningskläder jag tränar i

hoodtröja/t-shirt/löparbyxor

MYS DAG MED KOMANJORER

 

7 dagar kvar

Om endast 7 dagar fyller jag, lilla Moa 15 år. Jag blir byxmyndig och jag har väl lite "friare" tror jag själv iallafall. Min önkelista är inte så lång det står väl PENGAR på hella. Och sen får jag en moped och allt till den osv. Kanske inte så roliga presenter men nått jag gillar. Ska även en uppkörning om ca 2 veckor, ska faktiskt bli väldigt kul och testa att köra osv. Här har ni bild på den jag ska ha:
 

skriver av mig tills jag gråter

Detta inlägegt kommer handla om allt möjligt men läs det så får ni lära känna mig mer!
 
 

mitt liv: Hur ska jag börja..? Detta inlägget kommer att handla om problem och vissa tycker detta är det bästa att läsa på min blogg och visa inte. Men jag måste skriva av mig. '
Jag har jätte mycket att berätta och det finns visa personer jag kan prata med, typ mina tjejkompisar och typ 2 killkompisar. vafan bablar jagom??? jo eller typ jag vill göra detta inlägget så seriös så möjligt! 
 
Många frågar mig hur mitt liv osv. och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte.. eller jo det är ju bra osv. jag har en familj, underbara vänner, dock ingen kille som typ alla vill ha haha!! Men till stort sätt så är det bra, finns vissa saker jag vil ändra på och vissa saker jag ångrar att jag gjort och sagt. Okej rätt mycket men jag är ingen trollkarl som kan spola tillbaka tiden och stoppa det jag gjort. Jag har gjort så många fel när vi kommer till kärlek. Dom som känner mig vet exakt vad jag menar. Men liksom jag hittar allid fel på mig jag känner alltid att jag är lite sämre än alla andra, vissa stunder mår jag verkligen dålig över hur jag ser ut. Men varför sitta och klaga hur jag se rut när jag inte gör nått åt problemet..
 
Och detta är väl min 2:andra depp-period eller vad man säger..Och nu undrar ni säker när jag hade min andra?! 
 
Och för typ ett år sen kanske så hade jag ett helvete. Jag snackade med en kille och det var liksom bra mellan oss. Men han trodde på en annan relgion eller vad man säger. Ja han var ej från sverige eller hans föreldar kom inte här ifrån och ni som känner mig vet att jag tänder på utlänska killar..haha! men iallafall vi började bråka rätt mycket på slutet och vi betämde för att avsluta det vi hade påbörjat....trodde vi båda men en av mina killkompisar hade berättat mycket om mig till han osv. ja typ alla fattra vad jag menar. Detta sluatade med att han och han jag snackade med skapade en gruppchatt där jag sa en grej som jag ångarar till viss del. Iallafall det blev kaos. Det började kalla mig hora,smuts att jag kan gå och sälja mig själv osv.
Och det är ju nått man inte vill höra..
Jag grätt varje natt jag sov max 4 timmar mina vänner ställde upp för mig som fan den tiden. 
 
Men en dag när vi sitter på en lektion så får jag upp massa kik medelande där jag ser att det står en början med sm..och när jag trycker upp meddeöandet står det smust 12 gånger av detta 5 killar. Jag sparng ut från lektonen  stor bölande och det sluatde med att jag och min killkompis som "skapat" detta stog och skrek på varandra osv. 
 
Typ ja så mådde jag men jag tog mig igenom det. Det blev bättre med tiden och jag har nu aldrig snackat med han igen vilket jag är stålt över eftersom jag insåg att han inte var en bra person. 
 
 
Detta inlägget blev rätt mycket depp men jag är inne i en sånhär period nu oxå och då är det bästa att skirva avs sig nån stans, kram
 
 
Denna bilden kommer jag ihåg att jag tog när jag mådde så dåligt

vårnytt


LÅNGHELG

Hejsan allihopa! Hoppas att allt är bra med er? Med mig är det faktiskt rätt bra! Jag har nu tagit långhelg och det är så himla skönt att få vara ledig i fem dagar. Inga läxor, inte gå upp tidigt osv. Nått som verkligen är min still.
 
Men igår efter skolan mötte jag upp Lina, vi gick till cs och köpte lite saker osv. Sen satte vi oss på mc och käkade lite mat! Vi gick sedan hem till mig där vi satt och snckade och tog det lung till klockan sju då hon skulle hem och vi skulle äta! Var en jätte mysig dag iallafal. Idag vet jag inte vad som händer ska nog ta det lungt bara, kanske träffa nån kompis eller nått sånt, har inte bestämt mig än. 
 
Har även lite planer för dom lediga dagarna. Kanske drar till stranden nån dag och grillar med några vänner, kanske drar på nån fest, eller sticker till nån kompis lite då och då. Men nu ska jag fixa en sak ha det bra allihopa!
 

TRUE

jag bär mina pillotgalsögon vart jag än går
 
jag har börjat festa och det är nått av det roligaste jag vet
 
jag vill resa bort ett tag med en kompis och bara ta det lungt och skita i allt runt omkring mig
 
kärlek till min bästis Alice 
 
jag längta svin mycket tills sommaren
 
jag vill vara 18 då ingen bestämmer över mig
 
jag och pengar funkar inte bra ihop höhöhö
 
jag är beroende av musik särsklit massa gamla och svenska låtar
 
jag vill vara bruuuuuun nu
 
jag ska ha en månads spring träning
 
jag älskar att umgås med tjejer och killar tillsammans
 
jag har hittat en ny låt som fasnat på huvudett- miss decibel 

Ler på utsidan men gråter på insidan

jag har inte mycket att skriva till er idag. Jag tänkte att jag kunde uppdatera lite men somsagt mår jag rätt dåligt av några själ. Men jag tackar min fina vän Alice som alltid finns där för mig och är som min lilla GPS haha! Dock får jag inte glömma min girlssss som alltid bryr sig oxå!! Ett stort tack till er. Annars händer det inte så mycket jag går i skolan har pluggat idag, tränar lite. Men för det mesta chillar som en kung! Ha det gött bästisar!!

VALBORG

Hejsan alihopa! Hoppas ni mår bra? Med mig är det toppen!! Igår var det ju valborg och det började med att jag var i skolan och vi hade profildag och skulle vandra 1,7 mil inte den bästa dagen att vandra på tycker jag men vi var tillbaka igen vid halv två. Åkte då moppe till Ica för att fixa lite saker tills kvällen (valborg) kom sedan hem till Johanna där vi började städa och fixa snyggt tills kvällen.
Stack sedan hem och gjorde vid mig vid 7 kom jag till Johanna och då käkade vi mat osv. Sen började det trilla in folk vid halv 10-10. Var en mycket trevlig kväll, kom lite nytt folk jag aldrig träffat förr. Men somsagt det var super kul.
Vid halv 3 kom den sista taxin och efter det skulle vi igentligen sova men då kom det ett par killkompias till Johannas bror som vi dansade med, hahahah!! Svin kul och sen efter det sov jag utan täcke... Så vakande och frös som fan. Sen gick vi och städade och nu har jag varit hemma sen klockan halv 1 och jag har inte gjort mer än att sova och plugga!
Ni får ha det så bra kompanjorer 
 

RSS 2.0